Om oss

Vi erbjuder kvalificerade redovisningstjänster och tjänster inom ekonomisk administration. Vidare erbjuder vi även konsultation i frågor som har betydelse för kundernas verksamhet. Vi är i dag två diplomerade redovisningskonsulter, en redovisningsekonom och en ekonomiassistent som tillsammans har lång och bred erfarenhet från redovisningsområdet i olika branscher som våra kunder är verksamma inom.

Vi är medlemmar i SRF, Sveriges ledande branschorganisation för redovisningskonsulter och har bra kontakt med revisorer när sådana behövs.

Kicki

Kicki Eriksson: Diplomerad redovisningsekonom
Med flera års erfarenhet av praktisk redovisning i både små och stora företag. Skidåkning både på längden och tvären tillsammans med familjen är ett stort intresse, liksom resor till varmare breddgrader.

 

 

Lotta

Lotta Fredriksson: Diplomerad redovisningsekonom
Har också flera års erfarenhet av redovisning i både stora och små företag. Har även drivit en egen redovisningsbyrå i 5 år tidigare. Utöver arbetet tycker jag om att träna mina hundar och umgås med familjen. Spelar gärna golf på sommaren och reser liksom Kicki till varmare breddgrader.

 

 Marielle Falker: Redovisningsekonom
 Marielle började arbeta hos i oktober 2016, hon har arbetat flera         år på en redovisningsbyrå i Bålsta. Fritiden spenderas med                     vänner och familj, gärna pysslandes med något kreativt som t.ex           foto, inredning, målning.

Föräldraledig from sept -18

 

Bilden kan innehålla: 1 person, glasögon och närbildBilden kan innehålla: 1 person, glasögon och närbild

 

DruttenDrutten: Glad kundmottagare

Vår lilla maskot Drutten. Tycker mest om att leka och busa.